TFC NOAD Dorpentocht

14 mei 2022

9:00-12:00

TFC NOAD organiseert op zaterdag 14 mei de TFC NOAD Dorpentocht voor zowel de racefietsers alsmede de toerfietsers. De te kiezen afstanden zijn 50 of 100 km. De tocht gaat veelal over fietspaden en verkeersluwe wegen, rondom Peize in de Kop van Drenthe en het Westerkwartier. De beide tochten worden niet met routebordjes uitgezet, bij (voor)-inschrijving krijg je een gpx bestand die je op je navigatie kan installeren. Voor de 50 km hebben we als extra service een route uitgezet met behulp van knooppunten. Dat is voor de fietsers die geen navigatie hebben maar die wel een leuke route willen afleggen. Zij dienen dan wel extra op te letten onderweg ahv de beschrijving en de knooppunten. Voor deze doelgroep is er een daginschrijving beschikbaar.Vanaf 23 april is de inschrijving voor deze tocht geopend op Fietssport.nl.

Wij krijgen van diverse inschrijvers het bericht dat men de route ( het gpx bestand) niet heeft ontvangen. Dat klopt, want het bestand wordt niet per e-mail verzonden, maar die dien je te downloaden op de website van fietssport.nl.
Je logt met je eigen account in, en dan klik je vervolgens rechtsboven op je naam. Je komt dan in je persoonlijke pagina, met een kopje “ mijn gegevens” ‘mijn favorieten” “mijn inschrijvingen” etc.
Klik op “ mijn favorieten” , dan krijg je overzicht van je ingeschreven toertochten. Als je die vervolgens aanklikt dan ga je naar de omschrijving van de tocht en kun je rechtsonderaan, net boven het kaartje het bestand downloaden!. Je ziet links een blauw vlakje met daarop de tekst reeds ingeschreven. Daarna moet je uiteraard wel de route op je navigatie zetten!.