Toerfietsen

Ga de weg op met een degelijke (elektrische)toerfiets en fiets een tocht samen met clubgenoten over verharde wegen. We hebben het hier dus over een doodnormale fiets! Ja, ook dat kan bij TFC NOAD. Het uitgangspunt is om samen een leuke middag te hebben met elkaar. Er is dan ook vrijwel altijd ruimte voor een stop met koffie.

Groepen

Er wordt in verschillende groepen gefietst. Bij de dames zijn er maar liefst drie groepen die ieder hun eigen afstand en tempo fietsen. Bij de heren is er een groep. Dus er is altijd een groep die bij jou past! Zie het kader voor actuele vertrektijden en data. De meeste groepen leggen een afstand af tussen de 25 en 35 kilometer met een gemiddelde snelheid van ~17 kilometer per uur. Prima te doen op een normale fiets dus!

Meer weten?

Heb je nog vragen die onbeantwoord zijn? Stel ze gerust! We beantwoorden ze graag. Ben je nog geen lid en wil je graag een keertje vrijblijvend meefietsen? Dat kan! Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Minimale vereisten zijn: een goed onderhouden toerfiets en een redelijke basis conditie.

Vertrektijden en data

Woensdagochtend (dames)

 

Woensdagmiddag (heren)