Opstappen op de ATB met Tfc Noad vanaf zondag 24 November

Opstappen op de ATB met Tfc Noad vanaf zondag 24 November

Opstartgroep ATB vanaf zondag 24 november 2019

Tfc Noad organiseert voor het winter-seizoen 2019/2020 , speciaal voor starters en rustige rijders en rijdsters een ochtend ATB'en in de omgeving en bossen van de Gemeente Noordenveld.  Onder leiding van een ervaren voorrijder van Tfc Noad maken we een mooie tocht door gevarieerd terrein, de snelheid zal aan de groepsamenstelling worden aanpast. Het motto is samen uit, samen thuis!. Waarom we dit doen?. Startende en onervaren ATB'er vinden in het algemeen geen aansluiting bij de reguliere ATB groep van Tfc Noad,  de vaardigheden en snelheid lopen te ver uiteen. Middels deze ochtend willen we trachten , naarmate het seizoen vordert deze kloof te dichten. Vele ATB'ers van Tfc Noad die nu bij de reguliere groep voorop rijden zijn ooit  via deze trainingsochtenden zover gekomen!. Veelal ging hieraan vooraf de Start2Bike cursus, een hele fijne manier om de basistechnieken van het mountainbiken aan te leren . We hopen met deze ochtentrainingen hieraan een positief vervolg te geven, je nog enthousiaster te maken voor het mounainbiken en Tfc Noad !.

Het vertrek is om 9.00 uur bij Cafe Ensing aan de Brink in Peize. Ivm. de veiligheid van jezelf en anderen stellen we het dragen van een fietshelm verplicht. De duur van de tocht is ongeveer 3 uur , inclusief een koffiepauze (koffie voor eigen rekening) van ca. 20 min. 

Ben je nog geen lid van Tfc Noad, geen nood, je kun een gratis lidmaatschap voor een maand krijgen!. Stuur even een mail met daarop je NAW gegevens , telefoonnummer en geboortedatum en je bent voor een maand gratis lid en deels vezekerd.  

Facebook Twitter Pinterest
Laatst aangepast opzaterdag, 16 november 2019 21:37
(1 Stem)
×