NOAD seizoenswisselingstocht zaterdag 30 maart 2019

NOAD seizoenswisselingstocht zaterdag 30 maart 2019

Voor de 4e keer laten we de sluiting van het winterseizoen  (ATB)  samen vallen met de opening van het wegseizoen (Race fiets)

Voorlopig zie het programma er zo uit, wijzigingen voorbehouden (controleer regelmatig de website en ons clubblad de Bidon)

Om 13.30 uur wordt voor zowel de ATB'ers als de racefietsers een tocht uitgezet door onze voorrijders.  Dit zijn altijd gezellige tochten en er wordt een tempo aangehouden zodat iedereen mee kan komen. Afhankelijk van de samenstelling rijden we in twee groepen met verschillende snelheid.  Dus op 30 maart om 13.30 uur vertrek vanaf café Ensing te Peize. Bij deze tocht geldt samen uit samen thuis! Over de routes hoeft dus niet nagedacht te worden. Deze worden verzorgd door de voorrijder. We verwachten tegen de klok van 16.30 uur weer in Peize terug te zijn, met om 15.00 een koffiestop in het restauant bij het Sprookjeshof in Zuidlaren , de koffie + ....wordt aangeboden door de club. Ook niet-leden kunnen deze keer wederom meedoen om eens de sfeer te proeven binnen de club. Vanwege de verzekering is het gewenst om vooraf even je naam en adres op te geven via het contactformulier op deze website of via de e-mail. Geef daarbij wel even aan of je op de Racefiets of op de ATB komt. Bij alle activiteiten stellen we het dragen van een fietshelm verplicht!. 

Tot zaterdag 30 maart !

 

   

Afbeelding galerij

Facebook Twitter Pinterest
Laatst aangepast opzaterdag, 30 maart 2019 19:23
(0 stemmen)
×