Alle clubactiviteiten afgelast tot minimaal 1 september

Alle clubactiviteiten afgelast tot minimaal 1 september

Ivm het Coronavirus zijn er tot minimaal 1 september geen clubactiviteiten!

 Dus geen maandagavond  Race , de senioren op dinsdag en donderdag, zaterdag Race, ATB dinsdagavond en zondagochtend, Race zondagochtend, de Damesgroepen en de Recreatieven, kortom alles.


Van de NTFU hebben we bericht gekregen dat fietsen (toer- atb- of racefietsen) mag, maar dan moet je je wel houden aan de 1,5 meter afstand met elkaar. 
Dit is voor NOAD het teken dat er niet georganiseerd gefietst kan worden, daar we naast en achter elkaar fietsen, waarbij de 1,5 meter niet gehandhaafd wordt, dus zouden we tegen de regels ingaan. Hieraan kunnen we niet voldoen en zal er tot nadere aankondiging geen groepsfietsen bij onze club zijn. 
Ga je wel fietsen, op welke fiets dan ook, rij zoveel mogelijk alleen of met maximaal 2 personen (of met huisgenoten) en dan met een onderlinge afstand van 1,5 meter tussen de medefietser. Op deze wijze hebben we de minste kans een besmetting op te lopen en kunnen we op een redelijke veilige wijze nog wat aan onze conditie doen. Veel fiets plezier en blijf gezond.

Facebook Twitter Pinterest
Laatst aangepast opmaandag, 18 mei 2020 18:08
(1 Stem)
×