Vaardigheidsochtend Jeugd

Vaardigheidsochtend Jeugd

Inmiddels gaan we al weer het vijfde seizoen in samen met de Noordelijke ATB club en de ATB vereniging uit Marum. Samen verzorgen we vol enthousiastme de trainingen voor de jeugd uit Noordenveld en omstreken. En ja, zijn dat er al weer ruim 80 in aantal.  De trainers en begeleiders hebben ook dit seizoen weer volop ideeën om het de kinderen naar de zin te maken.  Zo gaan we ook dit jaar weer een weekend op " TRAININGS" KAMP en kunnen de kinderen elke zaterdagochtend hun energie kwijt in de bossen van Norg en omstreken. 

Op 21 april konden de kinderen allemaal laten zien wat ze inmiddels allemaal kunnen met de atb.  Vaders/Moeders, Opa's en Oma's waren allemaal welkom op de SKILL-EVENT ochtend.

Bochtentechniek op het vlakke en op een helling, Wortelklimmen en afdalingen, balans, sprint, bidonrapen, dropoffs en bunnyhops..... allerlei vaardigheden die op verschillende niveaus konden worden getoond

 IMG 20180421 WA0008

De gezichten stonden 's morgen om 9.30 uur zo hier en daar behoorlijk strak, maar naar mate de ochtend vorderde kwamen de glimlachen al weer om de mondhoeken en zeker bij het uitdelen van de diploma's ging iedereen vol enthousiastme en trots naar huis.
Niveaus, vertaald en zichtbaar gemaakt in kleuren van geel, oranje, groen, blauw, bruin en zwart hangen nu op de slaapkamer waarschijnlijk en zijn volgende week ook bij iedereen zichtbaar gemaakt op het stoere naambordje van hun ATB.

Er staan nog meer foto's op de fotopagina van Tfc Noad.

We zijn van plan om deze events twee maal/jaar te houden, om zo te zien waar de kinderen zijn in hun ontwikkeling en om hen de succes ervaring te geven van het kunnen behalen van een volgende kleur/groep. Deze eerste keer was een groot succes en een mooie opmaat voor alle nog te komen trainingen en events. Natuurlijk kunnen we nog volop mensen gebruiken die mee willen werken als begeleider en of trainer.

Interesse? Neem dan even contact op met mij.

Luitzen Dijkstra

Facebook Twitter Pinterest
Laatst aangepast opwoensdag, 25 april 2018 21:21
(0 stemmen)
×