Rabo Club Support

Rabo Club Support

De Rabo Club Support actie van de Rabobank levert Tfc Noad een bedrag van  € 543,38 op!

Hiebij willen we iedereen bedanken die zijn/haar stem heeft uitgebracht via de Rabo Club Support op Tfc Noad.   Tevens heeft het wielercomité  Peize ook, mede door de NOAD leden die op het wielercomité gestemd hebben, een mooi bedrag gekregen.

 

Doe mee met de Rabo Club Support Campagne en breng je stem uit op Tfc Noad!.

Als je lid bent van de Rabobank krijg je de mogelijkheid om 5 stemmen uit te brengen. Deze stemmen kun je verdelen over minimaal 3, en maximaal 5 deelnemende verenigingen.  Maar je mag per club maar maximaal 2 stemmen aan die club toekennen. Stemmen doe je of via de Rabobank bankieren App of via de Rabobank internet bankieren omgeving. Je kunt je stem uitbrengen zodra je minimaal 3 clubs hebt geselecteerd. Let op, Tfc Noad staat bijna onderaan de lijst van 300 deelnemers, dus even doorscrollen naar beneden!.

Stemmen Rabo Club Support

Het bestuur van NOAD heeft overleg gehad met het wielercomité Peize en adviseert om ook 2 stemmen uit te brengen op het wielercomité Peize, want ook zij hadden altijd een sponsorbijdrage van de Rabobank. Dus ook graag 2 stemmen uitbrengen op het wielercomité Peize. De resterende stem kun je uitbrengen op een club die je ook nog na aan het hart ligt. Je kunt stemmen op de site van de Rabobank via deze link: Doe dit zo snel mogelijk want er kan alleen gestemd worden in de periode van 5 tot 25 Oktober 2020. Beide besturen zijn je dankbaar als je je stem uitbrengt op deze clubs.
Mocht je nog vragen hebben,dan informeer bij een van de bestuursleden.

 

 

Facebook Twitter Pinterest
Laatst aangepast opmaandag, 16 november 2020 18:17
(0 stemmen)
×