Nieuws

Steun TFC NOAD en wordt klant van ECNoordseveld

Steun TFC NOAD en wordt klant van ECNoordseveld

Spek de clubkas en verduurzaam de wereld!

EcNoordseveld gaat jaarlijks € 40,00 doneren aan TFC Noad zodra je klant wordt van
EcNoordseveld.

Wat is EcNoordseveld?

EcNoordseveld is een een lokale energiecoöperatie waarbij de klanten eigenaar zijn. Er zijn geen aandeelhouders die divident etc. uitgekeerd krijgen. De winst vloeit terug in de samenleving naar bijv. lokale sportverenigingen.

De energietarieven zijn concurrerend en marktconform echter zijn er geen overstapbonussen.

Het risico bij de grote energieleverancier zit hem in het feit dat je na je vaste contracttarief(na afloop contract 1-3jr.) in het flexibele tarief terechtkomt dat niet zo voordelig meer is. Bij EcNoordseveld krijg je altijd een eerlijk tarief ook al is je contract afgelopen. Heb je de stap tot overstappen gezet en is je contract na een jaar afgelopen dan blijf je een gunstig tarief betalen. Herhaaldelijk overstappen is niet meer nodig.

Klant worden? Het kan eenvoudig via info@noordseveld.nl o.v.v tfcnoad klant. EcNoordseveld regelt de overstap volledig. Het enige wat je zelf dient te doen is het doorgeven van de meterstanden.

Wat is het grote voordeel van EcNoordseveld?

  1. zeer duurzaam;
  2. geen dure directeuren / aandeelhouders;
  3. als je vragen hebt, bel je met een 050-telefoonnummer en je krijgt een mens aan de lijn i.p.v. een bandje.
  4. De winst wordt lokaal geïnvesteerd.
  5. EcNoordseveld kan de grootste sponsor worden van TFC Noad!

Steun TFC Noad en wordt klant van EcNoordseveld!

Lees meer

Naar de Harz!

Naar de Harz!

Beste leden,

In 2015 zijn we naar Winterbergen geweest, in 2016 naar de Eifel, in 2017 naar de Ardennen en nu in 2018 naar de Harz!

Het is een weekend fietsen waar gezelligheid de boventoon voert. Voor zowel de racefiesters als de atb'ers zijn er routes.

Wanneer?: Vrijdag 25 mei t/m zondag 27 mei 2018

Kosten?: €160,-- p.p.

Inclusief lunch op vrijdag & zondag, diner op vrijdag & zondag.

Let op: meld je aan voor 1 april 2018. VOL=VOL er is plek voor maximaal 20 personen.

Info: Mail naar David of Marcel ook voor opgave.

Waar zijn we te gast: http://www.hotel-harzparadies.de  

Lees meer

Foto's ALV 2018

De foto's van de ALV van donderdag zijn te vinden op de fotopagina en middels deze link.

Op de foto hieronder zien we aftredend penningmeester Geertinus Ensing gefeliciteerd worden door onze voorzitter Jan Hulzebos, Marcel de Vries staat klaar met een cadeau en bloemen. Op de andere foto de nummers 2 en 3 van de clubcompetitie, Chiel Wekema ( 17022 km)  en Germ Ploeg (16571 km). Nummer 1 met maar liefst 24499 km , Piet Kort kon vanwege een ongeval helaas niet aanwezig zijn. 

 

ALV20184

ALV201814

 

Lees meer

Rabo sponsoractie

Rabo sponsoractie

Rabobank sponsoractie

De Rabobank Noordenveld West Groningen sponsort al jaren de toerfietsclub NOAD door een advertentie in ons clubblad De Bidon. Hierdoor kunnen we o.a. nog altijd een papieren clubblad uitgeven. Het sponsorbeleid van de Rabobank verandert en nu dienen de leden van de bank hun stem uit te brengen zodat op basis van het aantal stemmen de sponsorbijdrage naar de club gaat. Als je lid bent van de Rabobank krijg je de mogelijkheid om 5 stemmen uit te brengen. Maar je mag per club maar maximaal 2 stemmen aan die club toekennen.

Het bestuur van NOAD heeft overleg gehad met het wielercomité Peize en adviseert om ook 2 stemmen uit te brengen op het wielercomité Peize, want ook zij hadden altijd een sponsorbijdrage van de Rabobank. Dus ook graag 2 stemmen uitbrengen op het wielercomité Peize. De resterende stem kun je uitbrengen op een club die je ook nog na aan het hart ligt. Je kunt stemmen op de site van de Rabobank via deze link:  www.rabobank.nl/nwg. Doe dit zo snel mogelijk want er kan alleen gestemd worden in de periode van 8 tot 22 februari 2018. Beide besturen zijn je dankbaar als je je stem uitbrengt op deze clubs.
Mocht je nog vragen hebben,dan informeer bij een van de bestuursleden.

RABONWG RCC 2017 336x280

 

Lees meer

Foto's jaarwisselingstocht Tfc Noad 2018-2018

Foto's jaarwisselingstocht Tfc Noad 2018-2018

De foto's van Luitzen van vandaag zijn te bekijken via deze link. Ondanks de nattigheid van de afgelopen maanden wisten onze routeuitzetters toch nog een mooie en redelijk droge parcours uit te zetten, en de weersomstandigheden waren ons vandaag eens gunstig gestemd!. De koffie bij de Norgerberg smaakte prima en de snert van Reinder ook!. De opkomt was overweldigend bij de ATB'ers, bij de dikke banden dit jaar iets minder dan voorheen maar dat mocht de pret niet drukken.

Lees meer

Opgave kilometers clubcompetitie

Opgave kilometers clubcompetitie

Het jaar 2017 is op zijn einde, je kunt nu de standen doorgeven van de Tfc Noad Clubcompetitie!. Er is veel gefietst en op velerlei manieren zijn de kilometers bijgehouden. Voor die mensen kan weer worden deelgenomen aan de jaarlijkse Tfc Noad clubcompetitie en de wereldbol. Je kunt je standen bij voorkeur doorgeven per mail aan  Rikus.Sunderman.  Bij de algemene ledenvergadering van 15 februari worden dan weer de jaarprijzen uitgereikt. Iedere deelnemer aan de clubcompetitie ontvangt een herinnering. De uiterste inleverdatum is 10 januari 2018! . Wie het reglement van de clubcompetitie wil doornemen kan kijken op onze website onder de  volgende link:

Lees meer

Startgroep zondagochtend ATB

Bij goed weer zondagochtend 26 november gaan we ook weer met de startersgroep en de vaste groep op pad!. Dit is voor degenen die niet met Erik naar de Holterberg gaan.

Lees meer
×