nieuws

Foto's Bike Life ATB tocht 2018

Foto's Bike Life ATB tocht 2018

Klik op de foto en je komt bij het fotoalbum van de Bike Life ATB tocht van Tfc Noad en WTC Roden, gehouden op zaterdag 7 oktober!. Het album is nu volledig, de foto's zijn vrij beschikbaar en mogen geworden gedownload!.

BikeLife201830

Lees meer

Training rijden in de groep (Race)

Training rijden in de groep (Race)

 Ook dit jaar zijn we met enkele mensen gestart met een beginners cursus, het rijden in groepsverband. Net als vorig jaar zijn we op een gezellige manier bezig geweest met het kennismaken met de "ongeschreven"regels van het rijden in de groep. Het ultime doel is meerijden met TFC Noad , en tja dan moet je toch weten hoe je de bochten rijdt en op welke wijze je achterom kunt kijken. Op zijn minst moeten weten hoe je moet remmen(of juist niet) en schakelen en ook het zo simpele pakken van een bidon kan een leermoment zijn.

IMG 20180423 WA0008

Alleen door en bocht is al een dingetje. Goed kijken is het motto, maar met z'n tweeën en in de groep achter elkaar rijden en vloeiend door de bochten rijden zijn ook nu weer geleerd. Inmiddels zijn de drie lessen alweer voorbij. De dames ( deze keer 5 dames) zijn vanaf les 1 al erg enthousiast en willen graag verder bij Tfc Noad. Mocht je ze binnenkort tegenkomen in de groep op maandag of een ander moment op de fiets, schroom dan niet om ze zo nodig nog te voorzien van enkele tips en trucs.

Op de fotopagina van Tfc Noad staan nog een paarr foto's van de training.

Namens Kea en ondergetekende alvast van harte welkom.

Luitzen Dijkstra

Lees meer

Vaardigheidsochtend Jeugd

Vaardigheidsochtend Jeugd

Inmiddels gaan we al weer het vijfde seizoen in samen met de Noordelijke ATB club en de ATB vereniging uit Marum. Samen verzorgen we vol enthousiastme de trainingen voor de jeugd uit Noordenveld en omstreken. En ja, zijn dat er al weer ruim 80 in aantal.  De trainers en begeleiders hebben ook dit seizoen weer volop ideeën om het de kinderen naar de zin te maken.  Zo gaan we ook dit jaar weer een weekend op " TRAININGS" KAMP en kunnen de kinderen elke zaterdagochtend hun energie kwijt in de bossen van Norg en omstreken. 

Op 21 april konden de kinderen allemaal laten zien wat ze inmiddels allemaal kunnen met de atb.  Vaders/Moeders, Opa's en Oma's waren allemaal welkom op de SKILL-EVENT ochtend.

Bochtentechniek op het vlakke en op een helling, Wortelklimmen en afdalingen, balans, sprint, bidonrapen, dropoffs en bunnyhops..... allerlei vaardigheden die op verschillende niveaus konden worden getoond

 IMG 20180421 WA0008

De gezichten stonden 's morgen om 9.30 uur zo hier en daar behoorlijk strak, maar naar mate de ochtend vorderde kwamen de glimlachen al weer om de mondhoeken en zeker bij het uitdelen van de diploma's ging iedereen vol enthousiastme en trots naar huis.
Niveaus, vertaald en zichtbaar gemaakt in kleuren van geel, oranje, groen, blauw, bruin en zwart hangen nu op de slaapkamer waarschijnlijk en zijn volgende week ook bij iedereen zichtbaar gemaakt op het stoere naambordje van hun ATB.

Er staan nog meer foto's op de fotopagina van Tfc Noad.

We zijn van plan om deze events twee maal/jaar te houden, om zo te zien waar de kinderen zijn in hun ontwikkeling en om hen de succes ervaring te geven van het kunnen behalen van een volgende kleur/groep. Deze eerste keer was een groot succes en een mooie opmaat voor alle nog te komen trainingen en events. Natuurlijk kunnen we nog volop mensen gebruiken die mee willen werken als begeleider en of trainer.

Interesse? Neem dan even contact op met mij.

Luitzen Dijkstra

Lees meer

Fietsen in de groep

Fietsen in de groep

Op maandag 9-april starten Kea & Luitzen met de eerste van drie trainingen “Fietsen in de groep”. Deze training is speciaal voor mensen die het spannend vinden om in een groep te fietsen. Kea & Luitzen zullen de deelnemers vertrouwd maken met o.a. het communiceren, remmen,schakelen en het nemen van bochten (op snelheid) in een groep. Deze training is voor alle leden van Tfc Noad, en voor introduce's. Wil je meedoen als introducé , meldt dit dan even aan via de e-mail. Dit i.v.m. de verzekering. Voor deelname is een goede racefiets en helm verplicht. De eerste training start maandagavond 9-april om 18:30 uur vanaf onze vertrouwde startplek , dat is bij de kerk in Peize/café Ensing.

NB. Introducé's zijn na aanmelding een maand gratis lid van Tfc Noad en tijdens die periode van een maand  verzekerd via de NTFU . Na een maand vervalt het lidmaatschap , zondere enige verplichting tot een vast lidmaatschap. 

Lees meer

Steun TFC NOAD en wordt klant van ECNoordseveld

Steun TFC NOAD en wordt klant van ECNoordseveld

Spek de clubkas en verduurzaam de wereld!

EcNoordseveld gaat jaarlijks € 40,00 doneren aan TFC Noad zodra je klant wordt van
EcNoordseveld.

Wat is EcNoordseveld?

EcNoordseveld is een een lokale energiecoöperatie waarbij de klanten eigenaar zijn. Er zijn geen aandeelhouders die divident etc. uitgekeerd krijgen. De winst vloeit terug in de samenleving naar bijv. lokale sportverenigingen.

De energietarieven zijn concurrerend en marktconform echter zijn er geen overstapbonussen.

Het risico bij de grote energieleverancier zit hem in het feit dat je na je vaste contracttarief(na afloop contract 1-3jr.) in het flexibele tarief terechtkomt dat niet zo voordelig meer is. Bij EcNoordseveld krijg je altijd een eerlijk tarief ook al is je contract afgelopen. Heb je de stap tot overstappen gezet en is je contract na een jaar afgelopen dan blijf je een gunstig tarief betalen. Herhaaldelijk overstappen is niet meer nodig.

Klant worden? Het kan eenvoudig via o.v.v tfcnoad klant. EcNoordseveld regelt de overstap volledig. Het enige wat je zelf dient te doen is het doorgeven van de meterstanden.

Wat is het grote voordeel van EcNoordseveld?

  1. zeer duurzaam;
  2. geen dure directeuren / aandeelhouders;
  3. als je vragen hebt, bel je met een 050-telefoonnummer en je krijgt een mens aan de lijn i.p.v. een bandje.
  4. De winst wordt lokaal geïnvesteerd.
  5. EcNoordseveld kan de grootste sponsor worden van TFC Noad!

Steun TFC Noad en wordt klant van EcNoordseveld!

Lees meer
×