Haren-Haren op 4 juli

Op zondag 4 juli gaat Haren-Haren door met een aantal restricties in verband met Covid-19 beperkende maatregelen die voor evenementen gelden. De organiastie staat garant om er een mooie 8e editie van! te maken. Doe mee met je vrienden, collega’s of fietsclub aan een van de eerste NTFU tochten in Noord-Nederland.

Afstand en routes
Je kunt kiezen uit twee afstanden verdeeld over drie fietsroutes. De afstanden zijn 105km en 50km en de routes zijn: 

  • 105 km Haren-Odoorn-Haren; deze route gaat van Haren (Gr) naar Odoorn en terug naar Haren;
  • 105 km Odoorn-Haren-Odoorn; deze route gaat van Odoorn naar Haren (Gr) en terug naar Odoorn;
  • 50 km Haren-Balloo-Haren; deze route gaat van Haren naar Balloo en terug naar Haren.

Helaas kan er geen feest van gemaakt worden zoals je van de oranisatie gewend bent. Om de veiligheid en kwaliteit te garanderen worden deelnemers gevraagd, kort voor de start aanwezig te zijn en direct na afloop weer te vertrekken. Er speelt dus geen liveband, er is geen horeca of koffie aanwezig en ook geen mogelijkheid om na afloop te blijven zitten op het Clockhuysplein. Uiteraard wel een fantastische uitgepijlde route, verzorging tijdens de tocht en voor alle deelnemers een mooie herinnering! 

Schrijf je in!
Het is goed om te weten dat het alleen mogelijk is je vooraf in te schrijven! In tegenstelling tot andere jaren is er dus GEEN dag-inschrijving. Lees hier alles over wat inbegrepen is bij jouw inschrijving, nodig je vrienden en collega’s uit en schrijf je in!