Groepsactiviteiten tot minimaal ??? afgelast.

Ten gevolge van de Corona crisis zijn we genoodzaakt om alle club activiteiten (in groepen) niet door te laten gaan, inclusief de algemene ledenvergadering die gepland stond voor 18 februari 2021. Deze houden we op een later tijdstip, waarschijnlijk in juni. Raadpleeg regelmatig onze website en/of ons clubblad Bidon , alhoewel de Bidon wellicht niet altijd actueel kan zijn gezien de snelle veranderingen die plaatsvinden in het kader van het bestrijden van de Corona crisis.

Dus voorlopig even geen maandag avond tocht, de zondagochtend ATB en Race, de senioren op dinsdag en donderdag, ATB dinsdagavond , de Damesgroepen en de Recreatieven, kortom alles is afgelast.

Wel hebben we, zij het in aanpepaste vorm, de seizoenswisselingstocht gehouden. Alleen of met maximaal twee was er op 10 of 11 april de gelegenheid om een gpx route te rijden voor zowel ATB als Race, met koffie en iets lekkers erbij door de club aangeboden ( alleen voor leden TFC NOAD) . Van deze mogelijkheid werd ruim gebruik gemaakt en werd heel hoog gewaardeerd!,

Op de website van de NTFU staat altijd de meest recente informatie omtrent de maatregelen ivm de Corona crisis