MTB

ATB en/of MTB..
De groep atb'ers binnen TFC NOAD wordt steeds groter, sterker nog, zelfs in de zomer wordt er doorgefietst op de atb door een klein groepje. In de winterperiode van oktober t/m februari wordt er elke zondagochtend op de mountainbike gereden. Vanuit Peize doorgaans een "rondje Norg" met een koffiepauze in Norg of Veenuizen, en vanuit Eelde een "rondje Anloo" met een koffiepauze  in Anloo.  Vanuit Eelde vertrekt men vanaf het (kermis) kampje en vanuit Peize vanaf de kerk. Beide groepen vertrekken als de kerk 9 keer geslagen heeft. Groep Peize gaat altijd via Roden (verzamelplek is het fietspad tussen de Scouting en het voetbalveld van V.V.Roden) , ca. 9.20 aldaar.

De groep fietsers van NOAD is een zeer bond gezelschap variërend in de leefdtijd van 16-65+, maar met iedereen wordt rekening gehouden.
Op dinsdag- en donderdagmiddag wordt in dezelfde periode door de senioren op de ATB gereden. Het vertrek is dan 13:00 uur. De route en snelheid wordt bepaald en bewaakt door de voorrijder.

Dinsdagavond vertrekken we vanaf 19:00 uur bij de kerk in Peize. Tevens kun je om 19:15 uur aanhaken in Roden bij het voetbalveld van VV Roden.

Naast de vaste ATB-activiteiten worden er door de ATB-commissie diverse (dag)tochten georganiseerd. De ATB-commissie staat onder leiding van Erik Neelen. Er volgt nog een lijst met activiteiten voor 2018.

Wil je een keer meefietsen met de ATB'ers? Meldt het dan bij het secretariaat. Meer info over een eventuele introcudiceeverzekering vind je op de pagina lid worden.

Facebook Twitter Pinterest
×