Kleding

Clubkleding - Nieuw Buff en Bandana!


We hebben een Bandana  en Buff (kol om de hals) toegevoegd aan het toch al uitgebreide kledingassortiment van Tfc Noad !. Download de nieuwe bestellijst of neem contact op met Jan Hulsebosch !.

BuffTfcNoad

buffTFC NOAD heeft eigen clubkleding. De clubkleding is van het gerenommeerde merk FORTE. De TFC NOAD kledinglijn is speciaal voor TFC NOAD ontworpen door FORTE. De nieuwe kleding voor de dames recreatief staat met ingang van 6 mei 2017 ook op de nieuwe bestellijst.

De kleding is tegen contante betaling af te halen bij Jan Hulsebosch, de kleding van de recreatieve damesgroepen is bij Jannie Suurd af te halen.

Twijfel je aan je maat? Of heb je nog niet eerder TFC NOAD kleding besteld? Maak dan een afspraak om kleding te passen. Stuur dan even een whats-app bericht  naar Jan Hulsebosch of bel hem op 06-42235557
Mocht je je als nieuw lid bij de club hebben aangemeld dan kun je op alle momenten van het jaar kleding bestellen bij Jan Hulsebosch. Er is voldoende kleding op voorraad, je hoeft niet meer te wachten. 
Voor schadegevallen is er ook kleding beschikbaar. Heb je averij opgelopen? Meld dat ook even aan Jan.
De kledingbestellijst is onderaan de pagina te downloaden. In deze lijst staan ook de prijzen vermeld.

 

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
http://tfcnoad.nl/de-club/kleding#sigProId148193d6e9

Download bijlagen:

Facebook Twitter Pinterest
×