Commissie

Naast het bestuur zijn er een viertal commissies actief.

Toerfietscommissie:
De tourcommissie verzorgt o.a.de uitgezette NOAD toertochten.Tevens staan ze garant voor afwisselende openingstochten, nieuwjaarstochten en sluitingstochten. De toeurcommissie staat onder leiding van Rikus Sunderman.

ATB-commissie:
Deze commissie verzorgt alle ATB-activiteiten die naast de uitgezette ATB-toertochten worden gehouden. Een jaarlijks terugkerende en succesvolle activiteit is Start 2 Bike. Daarnaast is de ATB-commisie zeer fanatiek i.s.m Noordelijke ATB Club met het verzorgen van jeugdtrainining. Terugkerend agendapunt is de promotie van de ATB-activiteiten binnen TFC NOAD.

Damescommissie: (recreatief)
De damescommissie verzorgt de activiteiten voor de dames recreatief /tourfiets. De damesgroep is binnen NOAD zeer fanatiek: er worden vele uitstapjes gemaakt door de dames. 

Activiteitencommissie:
De activiteitencommissie houdt zich bezig met activiteiten die georganiseerd worden voor de club in zijn geheel. Zo worden de NOAD jubileumavonden georganiseerd door de activiteitencommissie. Tevens wordt er ieder jaar een interessante excursie voor de leden georganiseerd.

Facebook Twitter Pinterest
×