Bidon

'De Bidon': Het clubblad van TFC NOAD . Nummer 2  , maart   2020 is nu al digitaal beschikbaar. Zie de bijlagen onderaan dit bericht!.  De geschreven versie komt deze week  bij de leden in de brievenbus. Per abuis is er een item ,geschreven door Johan Renkema , over de senioren groep, niet in de Bidon geplaatst. Hieronder de ontbrekende pagina ( staat ook als pdf bij de downloads)!. 

                      Bericht uit het senioren race/atb peleton

Voor ik aan dit verhaaltje begon heb ik  de persconferentie van premier Rutte 
aangehoord over de te nemen maatregelen vanwege het Coronavirus. Deze maatregelen hebben een enorme maatschappelijke impact. Alleen al het feit dat alle evenementen met
meer dan 100 personen zijn verboden hakt er flink in. Wat zijn de gevolgen voor onze vereniging etc. Ik ben zeer benieuwd.
  
We hebben het ATB-seizoen afgesloten en richten onze aandacht weer op de weg.Vanwege de slechte weersomstandigheden hebben we het ATB seizoen met 1 week 
verlengd en zijn we vanaf dinsdag 10 maart aan het wegseizoen begonnen, althans dat was de bedoeling maar ook toen was het weer dusdanig slecht dat er niet gefietst is.
Het is een ATB seizoen geweest van vallen en opstaan. De vele regen die is gevallen heeft ons diverse keren doen beslissen om maar voor de weg of schelpenpaden te kiezen.
Om deze reden is het bezoeken van andere ATB locaties er niet van gekomen.De samenstelling van onze groep is redelijk constant. Af en toe een nieuw gezicht maar ook
trouwe fietsers die (soms tijdelijk) afhaken.Laten we hopen dat de weergoden ons deze zomer goed gezind zijn en er weer volop gefietst kan worden. Suggesties om ook eens ergens anders te fietsen of een speciale dagtocht op dinsdag of donderdag te organiseren zijn van harte welkom.

De ”spaaractie” zoals we die vorig jaar hebben gehouden, geven we dit jaar een vervolg.Misschien ten overvloede wil ik nog even aangeven wat we met het gespaarde geld gaan doen.Bij ziekte of een bijzondere gelegenheid aandacht besteden  middels een bloemetje of een kleine attentie. Tevens is het de bedoeling om het jaar af te sluiten met een gezamenlijk etentje. Mijn voorstel is om de bijdrage evenals vorig jaar op 7.50 euro per kwartaal (30 euro totaal voor 2020) vast te stellen.Vanaf heden kunnen jullie je weer bij mij aanmelden voor deze spaaractie tijdens onze ritten op dinsdag of donderdag en anders via de groepsapp. 

Ik wens jullie een mooi en sportief zomerseizoen toe met vele veilige fietskilometers. 

Met sportieve groet.
Johan Renkema


In 'De Bidon' waarin o.a. verhalen en reisverslagen staan van clubgenoten, vind je tevens in een handomdraai nuttige informatie over de club.

Clubblad 'De Bidon' verschijnt 6 keer per jaar en is gratis voor de leden van TFC NOAD.
In 'De Bidon' staan verenigingsactiviteiten, aankondigingen van tochten en bijzondere wetenswaardigheden, tevens staan de advertenties van onze adverteerders in ons clubblad vermeld.
De redactie (commissie) van het clubblad staat onder leiding van Rikus Sunderman.

De digitale bidon kun je hieronder bij de bijlagen  downloaden (Acrobat Reader verijst).

Uitgave Bidon 2020:

Nummer: Inleveren kopij   Uit uiterlijk:
2              10-3-2020             1-4-2020
3              10-5-2020             1-6-2020
4              10-8-2020             1-9-2020
5              10-10-2020           1-11-2020
6              10-11-2020           1-12-2020

Inleveren kan per mail of stuur het per post naar de redactie: 

Zuurseweg 26a
9321 HJ Peize
T: (050) 503 36 52

Download bijlagen:

Facebook Twitter Pinterest
×