pica 400x400Zondag 4 oktober 2020 wordt  voor de 16e keer de Bike Life Veldtoertocht gehouden, echter nu onder de nieuwe naam Velodroom ATB tocht !, vanaf de inmiddels traditionele startplaats Het Ronostrand te Een. Wegens groot succes bij de vorige editie kun je nu ook weer  on-line inschrijven . Dit kan vanaf 1 september tot zaterdag 3 oktober 23:00 uur!. Vanaf 1 september is deze link naar de inschrijfpagina actief.

TFC Noad en WTC Roden staan deze keer ook weer garant voor een nieuwe en uitdagende route. De te rijden afstanden zijn 25, 40 en 55 km. Starten kan tussen 9.00 uur  en 10.00 uur. Dichtbij de startplaats is een grote parkeerplaats met volop gratis parkeermogelijkheden , de route is volledig bepijld en m.b.v verkeersregelaars kan men veilig oversteken. Gedurende de tocht is er een rijdende EHBO post aanwezig, tevens is er een reparatiewagen op de route. Na afloop kan men de fietsen afspuiten , en er is een ruime douchegelegenheid. Adresgegevens: Camping Ronostrand, Amerika 16, 9342 TC Een. Een foto impressie van 2017 , 2018  en 2019 kun je zien door onze fotopagina elders op de website te bezoeken of door op de foto van " Op Fietse" te klikken (foto's 2017)!.

Route bord

De routes zijn mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van Gemeente Noordenveld, Ruitercentrum het Fjordenpaard, Waterschap Noorderzijlvest, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Camping Ronostrand. En niet te vergeten alle vrijwilligers van de verenigingen.

De tocht is door NTFU genomineerd met 1 ster

Unive los Logo RGB PNG

Facebook Twitter Pinterest
×