pica 400x400Zaterdag 6 oktober 2018 wordt al voor de 14e keer de Bike Life Veldtoertocht gehouden, vanaf de inmiddels traditionele startplaats Het Ronostrand te Een. Nieuw in 2018: voorkom wachten bij de inschrijving, schrijf je via de  on-line  link in!. Dit kan tot vrijdag 5 oktober 18.00 uur!

TFC Noad en WTC Roden staan deze keer ook weer garant voor een nieuwe en uitdagende route. De te rijden afstanden zijn 25, 40 en 55 km. Starten kan tussen 9.00 uur  en 10.00 uur. Dichtbij de startplaats is een grote parkeerplaats met volop gratis parkeermogelijkheden , de route is volledig bepijld en m.b.v verkeersregelaars kan men veilig oversteken. Gedurende de tocht is er een rijdende EHBO post aanwezig, tevens is er een reparatiewagen op de route. Na afloop kan men de fietsen afspuiten , en er is een ruime douchegelegenheid. Adresgegevens: Camping Ronostrand, Amerika 16, 9342 TC Een. Een impressie van vorig jaar kun je zien door onze fotopagina elders op de website te bezoeken of door op de foto van " Op Fietse" te klikken!.

Route bord

De routes zijn mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van Gemeente Noordenveld, Ruitercentrum het Fjordenpaard, Waterschap Noorderzijlvest, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Camping Ronostrand. En niet te vergeten alle vrijwilligers van de verenigingen.

De tocht is door NTFU genomineerd met 1 ster

Unive los Logo RGB PNG

De foto's van 2017 zijn via deze link te bekijken. Onderstaande foto's van de Bike Life Veldtoertocht 2013 zijn gemaakt door Karel Stoop. Voor meer foto's, bezoek eens onze foto pagina op deze website!.   

Facebook Twitter Pinterest
×